Verwijder zoekcriteria

Zoekresultaten

Administratief bediende

Ref. n°NOQU06016
Staden
Ben jij zot van plannen, organiseren en opvolgen? Noël Franklin is op zoek naar een gedreven administratief medewerker die zich heel allround wilt opstellen. Passie voor de bouwsector? Dubbel CHECK! :-) 
Meer weten?
Publicatie status:Nieuw

Onderhoudstechnieker op verplaatsing

Ref. n°NOD06005
Deinze
Kennis van e lektriciteit en gas ? Zin om installaties in de horecawereld te onderhouden op verplaatsing? Onze klant uit regio Deinze is op zoek naar jou! Klik zeker verder. 
Meer weten?
Publicatie status:Reageer nu!

Logistiek planner / Commercieel bediende

Ref. n°NOD06002
Wevelgem
Zie jij het als een uitdaging om logistieke puzzels op te lossen? Heb je daarnaast de commerciële flair in jouw en sta je graag mensen te woord? Onze klant uit regio Wevelgem is op zoek naar hun nieuwe logistieke plannen/commercieel bediende ! Iets voor jou? Klik verder.
Meer weten?
Publicatie status:Topfunctie

Commercieel bediende

Ref. n°NOZ05998
Oostende
Ben jij zo iemand die een natuurlijke, leuke, commerciële flow heeft. En graag in contact staat met klanten en leveranciers? Dan is deze uitdaging als Commercieel Bediende , zeker iets voor jou! 
Meer weten?
Publicatie status:Nieuw

Werfleider appartementsbouw

Ref. n°NODE05993
Wortegem-Petegem
Neem je graag de leiding en wil je aan de slag gaan als werfleider? Dan ben jij dé nieuwe collega waar onze klant naar op zoek is! Lees snel verder voor meer informatie! 
Meer weten?
Publicatie status:Nieuw

Technische medewerker

Ref. n°NOZ05990
Brugge
Ben jij opzoek naar een technische job, in een kindvriendelijke omgeving? Graag bezig met het technische aspect van de job, maar liever niet in een heel industriële omgeving? Dan heb ik een leuke nieuwe uitdaging voor jou, als technisch medewerker. 
Meer weten?
Publicatie status:Nieuw

Werfleider residentiële projecten

Ref. n°NODE05681
Damme
De Franklins zoeken een werfleider regio West- en Oost-Vlaanderen, voor een familiale bouwonderneming. Dankzij je leiderscapaciteiten en enorme technische kennis zorg je ervoor dat je werf perfect verloopt van ruwbouw tot oplevering. Klik snel verder voor meer informatie. 
Meer weten?
Publicatie status:Nieuw

(Junior) calculator

Ref. n°NODE05679
Kortrijk
Hoor ik je denken dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan als calculator? Opmetingen en berekeningen doen is iets waar je op kickt? Stop met zoeken, dé perfecte match wordt hieronder verder uitgelegd! 
Meer weten?
Publicatie status:Nieuw

Werfleider infrastructuur

Ref. n°NODE05676
Kortrijk
Weet jij dagelijks je enthousiasme over te brengen op anderen? Zet je graag je tanden in een gevarieerde functie? Ben je bovendien een georganiseerde duizendpoot? Dan zou dit wel eens de functie kunnen zijn naar waar jij op zoek bent! 
Meer weten?
Publicatie status:Nieuw

Werkvoorbereider bouw

Ref. n°NODE05673
Kruisem
Stop met scrollen, dit is dé opportuniteit voor jou! Dankzij je passie en je bouwtechnisch inzicht weet jij als geen ander hoe je dossiers perfect moet voorbereiden. Lees zeker verder voor meer informatie en ontdek of jij de werkvoorbereider wordt waarnaar wij op zoek zijn! 
Meer weten?
Publicatie status:Nieuw
Snel zoeken
Zoekcriteria
Noel Franklin BVBA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.